Duthoo House & Garden Oil wit 0,75l (natuurproduct)

Duthoo

€44.45
(No reviews yet) Write a Review
Shipping:
Calculated at Checkout
Adding to cart… The item has been added

Uw buitenhout duurzaam en onderhoudsvriendelijk geschilderd met Duthoo House & Garden oil!

Duthoo House & Garden Oil is een dekkende houtverf op basis van natuurlijke oliën, geschikt voor alle soorten buitenhout. Na het aanbrengen van 2 dunne lagen, wordt de kleur van het hout bedekt met een zacht-glanzende laag, maar de houtstructuur blijft zichtbaar. De poreuze verf verbindt zich duurzaam met het hout. De verf scheurt niet, bladdert niet en schilfert niet af, zelfs niet na vele jaren. Bij renovatie is dan ook geen bijzondere voorbereiding nodig. Het hout grondig reinigen en een nieuwe laag kan aangebracht worden.

Duthoo House & Garden Oil beschermt het hout op een natuurlijke manier.: natuurolie dringt diep in het hout, houdt het gezond en elastisch en beschermt het oppervlak tegen weersinvloeden. Het hout blijft luchtdoorlatend (vocht kan ontsnappen). Extreem UV-bestendige kleurpigmenten zorgen ervoor dat het oppervlak duurzaam mooi blijft. Duthoo House & Garden Oil is geurarm en na het drogen geurloos.

Duthoo House & Garden Oil is bij uitstek geschikt voor houten gevels, constructiehout, overhangende dakranden, vakwerk, carports, ramen, deuren, poorten…In de tuin voor hekwerk, pergola’s, tuinhuizen en hokken, tuinmeubels…Ook als renovatie-laag op reeds druk geïmpregneerd hout of op oude verflagen. Duthoo House & Garden Oil kan ook binnen gebruikt worden.

Duthoo House & Garden Oil bevat geen biociden of fungiciden als werkzame stof.

Duthoo House & Garden Oil is zeer gebruiksvriendelijk en zuinig in gebruik : ongeveer 17 m² per liter per laag.

In het verkopen en gebruiken van natuurverven en oliën heeft Liparos een expertise van meer dan 20 jaar. Voor advies : info@liparos.be.

https://www.liparos.be/nl/producten/natuurverven-en-houtbescherming