pro clima Uni Tape XL : reparatiekleefband voor binnen

Pro Clima

Was: €78.77
Now: €63.00
(No reviews yet) Write a Review
UPC:
4026639016379
Shipping:
Calculated at Checkout
Adding to cart… The item has been added

Kleefkracht met garantie : de Pro Clima Uni Tape kleefband !

Pro Clima biedt betrouwbare oplossingen voor de afdichting van de bouwschil. Bij het thermisch isoleren met ingeblazen cellulose-vlokken, door Liparos uitgevoerd, is luchtdichting essentieel. Door het correcte gebruik van de Pro clima producten kan je energie besparen en bouwschade voorkomen, om thermische isolatie te laten renderen, om koude bruggen en condens te vermijden, ….. Pro clima biedt een intelligente oplossing voor elk probleem van luchtdichting of winddichting,  met een breed gamma producten van een hoge kwaliteit.

Pro clima Uni Tape XL is een reparatiekleefband van 20 cm breed, 30 m per rol, voor een duurzame, luchtdichte en betrouwbare verlijming binnen. De tape is ook geschikt voor reparatieverlijmingen en het afdichten van inblaasopeningen. Pro clima Uni Tape XL heeft een hoge onmiddellijke kleefkracht, is met de hand aftrekbaar en heeft een waterbestendig kleefmiddel.  


Zoek je andere Pro Clima producten, vraag het via info@liparos.be. 

Liparos is reeds jarenlang gespecialiseerd aannemer van cellulose-isolatie en luchtdichting. Contacteer ons : info@liparos.be of bekijk https://www.liparos.be/nl/producten/thermische-isolatie/cellulose-isolatie