Galtane Carnauba “touch”: beschermende polish ref 2040 (natuurproduct)

Galtane

€8.90 - €73.10
(No reviews yet) Write a Review
UPC:
5425014710977
Shipping:
Calculated at Checkout
Adding to cart… The item has been added

Galtane Carnauba “touch” ref 2040 : beschermende polish (natuurproduct)

Galtane Carnauba “touch”houdt al je poreuze oppervlakken gevoed, waterafstotend en onderhoudsvriendelijk!

Galtane Carnauba is een natuurlijke was met een aangename geur. Deze beschermende polish voedt en beschermt hout, steen, pleister, metaal, linoleum... Het maakt het oppervlak waterafstotend, is antistatisch en beschermt tegen vuil en wrijving. Alle licht-poreuze ondergronden kan je bijvoeden met Carnauba. Carnauba is uitermate geschikt voor parketten (geolied, geboend, gelakt) en kan probleemloos ter vervanging van bijenwas gebruikt worden om te boenen.

Gebruik :

Onverdund op vochtige doek of een dop in een halve emmer lauwwarm water.

Voor het reinigen en voeden van parket, plankenvloer, terracotta, tegels, marmer en andere delicate vloerbedekkingen in één behandeling .gebruik Galtane Allesreiniger ref  2010 in combinatie met Galtane Carnauba : van elk een dopje samen in een emmer lauw water.

Vind je het gewenste product of de gewenste hoeveelheid van Galtane niet in de webshop ? Vraag het via email : info@liparos.be.

In de verkoop en gebruik van natuurverven en oliën heeft Liparos een expertise van meer dan 20 jaar. Voor advies : info@liparos.be.

https://www.liparos.be/nl/producten/natuurverven-en-houtbescherming

Galtane staat voor natuurlijke producten met een geringe impact op de gezondheid van mens en milieu. Een zorgvuldige selectie van de natuurlijke ingrediënten geeft als garantie een uitstekende kwaliteit, een vlotte toepassing en een duurzaam resultaat.