Galtane Caseïneverf ref 8150 : natuurlijke muurverf

Galtane

€10.00 - €112.80
(No reviews yet) Write a Review
UPC:
5425014713220
Shipping:
Calculated at Checkout
Adding to cart… The item has been added

Schilderen met Galtane Caseïneverf is werken met een traditioneel natuurproduct, duurzaam en met een zeer geringe impact op het milieu.

Galtane staat voor natuurlijke producten zonder belasting van de gezondheid van mens en milieu. Een zorgvuldige selectie van de natuurlijke, veelal plantaardige ingrediënten geeft als garantie een uitstekende kwaliteit, een vlotte toepassing en een duurzaam resultaat.

De caseïne- en marmerpoederverf van Galtane is een muur- en plafondverf voor binnen, met een extra matte en warme witte afwerking, erg geschikt voor de liefhebbers van ‘Doe het zelf'. Deze verf is 100% natuurlijk en bevat geen bewaarmiddelen. Galtane caseïneverf wordt verkocht in poedervorm, op te lossen in water en is gemaakt met plantaardige eiwitten. De verf is makkelijk te gebruiken, zowel met de rol als de borstel en is erg dekkend. Per 700 gr caseïnepoeder wordt 1 liter water toegevoegd. Voor een betere houdbaarheid van de caseïneverf : voeg 5% Galtane Safloerolie (ref 8158) toe. Het rendement is gemiddeld 7 à 8 m² per kg poeder. 

De caseïne- en marmerpoederverf is ook erg milieuvriendelijk. De verfresten zijn composteerbaar en de papieren verpakking is recycleerbaar. Een echte troef voor het milieu !

Met Galtane minerale pigmenten kan de caseïneverf mooi ingekleurd worden.

Bij een te gladde ondergond is voorstrijken met Galtane Minerale Primer (ref 8120) aangewezen, bij een eerder poreuze ondergrond is Galtane Fixeermiddel (ref 8145) een goede voorbehandeling.

 

Vind je het gewenste product van Galtane niet in de webshop ? Vraag het via email info@liparos.be.

In de verkoop en gebruik van natuurverven en oliën heeft Liparos een expertise van meer dan 20 jaar. Voor advies : info@liparos.be.

https://www.liparos.be/nl/producten/natuurverven-en-houtbescherming