Galtane Granulo Syl : minerale aanhechtings- en onderlaag ref 8230 5 liter

Galtane

€93.30
(No reviews yet) Write a Review
UPC:
5425014713527
Shipping:
Calculated at Checkout
Adding to cart… The item has been added

Galtane Granulo Šyl is een minerale aanhechtings- en onderlaag als grondlaag voor muren binnen en buiten. Granulo Šyl bevat een kwartskorrel en is dus een structuurverf.

Galtane Granulo Šyl geeft een uitstekende aanhechting op oude verf en helpt kleine scheurtjes op te vullen (< 1mm). Vandaar is deze natuurverf heel geschikt voor renovatiewerken buitenshuis.

Het belangrijkste ingrediënt van Granulo Šyl is een mengsel op basis van natriumsilicaat. Granulo Šyl is waterdampdoorlatend en heeft een neutrale geur.

Granulo Šyl wordt gebruikt als aanhechtingslaag :

  • alvorens de silicaatverf Galtane Šyl Out (buiten) of Galtane en Šyl In (binnen) aan te brengen. Aangewezen bij kleine scheurtjes of beschadigingen in de ondergrond, bij verschillende ondergronden, oude verf of gewoon als een gekorrelde  structuur gewenst is.
  • alvorens Kalkplamuur (ref.8320) of de pleister Archikal 900 (ref.8305) aan te brengen.
  • onder Galtane Kalkverf (ref. 8888) binnen of buiten.
  • op alle isolatieplaten van het type WDV-EPS, enz.

Het verhoogt de aanhechting door silicatisering op minerale ondergronden, maar wordt ook gebruikt op niet-minerale ondergronden.

Galtane Granulo Šyl is wit, is gestructureerd met korrelgrootte 0,5 mm en is gebruiksklaar. Deze natuurlijke silicaatverf  vertraagt de vorming van schimmels dankzij de alkaliteit.

Gemiddeld verbruik : op zeer ruwe oppervlakken: 600 ml/m² per laag, op gladde oppervlakken: ong. 400 ml/m² per laag.

Galtane Granulo Šyl vervangt Galtane Keido.