Galtane Kverko ref 5030 : natuurlijke beschermingsolie voor eik (natuurproduct)

Galtane

€15.50 - €93.20
(No reviews yet) Write a Review
UPC:
5425014712070
Shipping:
Calculated at Checkout
Adding to cart… The item has been added

De natuurlijke uitstraling van jouw eiken vloer na het oliën met Galtane Kverko zal je zeker bekoren !

Galtane Kverko ref. 5030 : behandeling van eiken en kastanje vloeren, trappen, meubels, waterbestendig, slijtvast en onderhoudsvriendelijk (natuurproduct)

De Galtane Kverko is een natuurlijke, gepigmenteerde olie om zwaar belaste oppervlakken binnen te voeden en te beschermen. Gebruik Kverko olie voor eiken- en kastanjehout : vloeren of parketten, trappen, werkbladen, meubels, tafels en stoelen. De olie is samengesteld op basis van plantaardige olie, lijnolie en natuurlijke hars zonder acrylolie. De olie dringt diep in het hout en verhardt tot een ademende, slijtvaste laag, zonder filmvorming. De werking van het hout beschadigd de voedende olielaag niet, met een olie-laag is het hout langdurig, duurzaam beschermd. Het pigment accentueert de natuurlijke kleur van het hout.

Galtane Kverko parketolie maakt het hout watervast en geeft een zachte glans.

Werkwijze : Verwerkingstemperatuur : 20°C. Kverko wordt in 2 dunne lagen aangebracht met een doek, witte pad, manueel of machinaal, of met een spalter, zonder sporen na te laten.

Rendement : gemiddeld verbruik : 1 liter Kverko houtolie voor 14 m² eik of kastanje.

Verpakking : Galtane Kverko is in verpakkingen van 250 ml, 750 ml en 2,5 liter.

Borstels en spalters kan je reinigen met Galtane Plantaardig Oplosmiddel 2060.

Met Galtane Kverko behandelde oppervlakken worden bij voorkeur onderhouden met Galtane Allesreiniger 2010 en Galtane Carnauba 2040.

Om het kleur van het hout aan te vuren (met lichte verdonkering) : kies Galtane Verhardende olie.

Om uw hout bleker van kleur te houden, gebruik  Galtane Verhelderende Olie

Voor een éénlagige behandeling van hout  (kleurloos, wit, grijs of gerookte eik) gebruik je  Galtane Olie-was. Een budgetvriendelijk alternatief voor Rubio Monocoat.

Voor een stenen vloer of beton is Galtane Wood-O-Stone een geschikt product.

Vind je het gewenste product van Galtane niet in de webshop ? Vraag gerust !

In het behandelen en onderhouden van houten vloeren heeft  Liparos een expertise van meer dan 25 jaar. Voor advies : info@liparos.be.

Galtane staat voor natuurverf en olie  met een geringe impact op de gezondheid van mens en milieu. Een zorgvuldige selectie van de natuurlijke ingrediënten geeft als garantie een uitstekende kwaliteit, een vlotte toepassing en een duurzaam resultaat. Galtane ecologische verven verbeteren de binnenlucht, zonder belasting van de buitenlucht.

Videos Hide Videos Show Videos