Galtane Olie-was : olie en was om houten vloeren en meubels te beschermen en te kleuren in één laag (natuurproduct)

Galtane

€24.30 - €128.90
(No reviews yet) Write a Review
UPC:
4260016242849
Shipping:
Calculated at Checkout
Adding to cart… The item has been added

Parket en meubels in één laag kleuren en duurzaam afwerken doe je met Galtane Oliewas. 

De éénlagige Galtane Olie Was zorgt voor een mooi, aangenaam en onderhoudsvriendelijk houtoppervlak. Galtane Olie-was  bevat geen oplosmiddel (VOS) noch water. Deze plantaardige olie van de laatste generatie bestaat uit zonnebloemolie, lijnolie en Carnauba-was. Bevat geen nanopartikels, geen microwas (koolwaterstofwas) en geen isocyanaat (giftige droging accelerator).
Het product frist de vezels van het hout op. De Oliewas dringt in het hout in, het vormt dus geen laag bovenop. Dit gezond product is erg geliefd bij professionele meubelmakers omdat het lang na het aanbrengen bewerkbaar blijft.

Gebruik Galtane Olie-was voor het behandelen van houten vloeren, werkbladen en meubels.  Dit plantaardig beschermingsproduct is een natuurlijke afwerking voor eiken parketten, grenen plankenvloeren en alle andere houtsoorten, kurk en alle meubilair. Het geeft een mat (of satijnglanzend na opboenen) aspect,is antistatisch en heeft tijdens en na de verwerking een aangename geur.     

Galtane Olie-was is verkrijgbaar in de tinten kleurloos (ref 5060), wit (ref 5062), grijs (ref 5064) en gerookte eik (ref 5066).

Met 1 liter Galtane Olie-was behandel je 20 tot 30 m² hout. Door dit hoge rendement en de toepassing in slechts 1 laag is dit erg budgetvriendelijk.

De verpakkingen : 250ml, 750 ml en 2,5 liter.

Galtane Olie-was breng je aan met een spalter, lakverfrol (met zeer kort haar), doek, witte pad op roterende machine,.... 

Reinigen gereedschap : met Galtane Plantaardig Oplosmiddel (ref 2060)

Onderhoud : met Galtane Olie-was behandelde vloeren kan je dweilen. Gebruik Galtane Allesreiniger (ref 2010) en Galtane Carnauba (ref 2040) samen in het dweilwater om de houten vloer duurzaam en gemakkelijk proper en mooi te houden.

Kiezen voor de Olie-was van Galtane betekent :
√ Een matte afwerking die de look van het hout verbetert
√ Een samenstelling 100% gecontroleerd door het laboratorium «EPH»
√ Een product noch oplosmiddelen (VOS) noch nanopartikelmicrowas noch isocyanaat (giftige droogversneller)
 
Galtane Olie-was is een gezond alternatief voor Rubio Monocoat, zonder isocyanaat en nano-partikels.
 
Galtane producten die niet in voorraad zijn, kunnen binnen de 8 werkdagen geleverd zijn. Vraag er gerust naar !
 
In de verkoop en gebruik van natuurverven en oliën heeft Liparos een expertise van meer dan 25 jaar. Voor advies : info@liparos.be.

Galtane staat voor natuurlijke producten met een geringe impact op de gezondheid van mens en milieu. Een zorgvuldige selectie van de natuurlijke ingrediënten geeft als garantie een uitstekende kwaliteit, een vlotte toepassing en een duurzaam resultaat.