Galtane transparante lak mat of satijn-glanzend : vernis voor hout of metaal (natuurproduct)

Galtane

€46.60 - €126.50
(No reviews yet) Write a Review
UPC:
4260016241088
Shipping:
Calculated at Checkout
Adding to cart… The item has been added

Galtane transparante lak, mat of satijn-glanzend, kleurloos of gepigmenteerd :  vernis  voor hout of metaal (natuurproduct)

Een mooie stevige vernislaag, met Galtane transparante olielak!

Galtane transparante olielak  is een plantaardige olielak die een stevige beschermlaag geeft aan hout en metaal, enkel binnen te gebruiken. Deze vernis is ook geschikt voor vloeren. Door de plantaardige olie is Galtane lak vloeibaarder dan de traditionele, strijkt gemakkelijk uit en geeft een mooi resultaat.

Kleur : Kleurloos (ref 6000 en 6022) geeft een lichte verdonkering door het aanvuren van het hout, Kleurloos Helder (ref XX28) verkleurt het hout niet of nauwelijks.

Galtane olielak heeft een gemiddeld verbruik van 14m² met 1 liter lak per laag. Twee lagen zijn meestal aangewezen.

Voor het reinigen van gebruikte borstels, gebruik Galtane Plantaardig oplosmiddel (ref. 2060).

Wil je een dekkend witte afwerking, kies dan Galtane Olielak wit ref 6020 of 6022..Voor andere kleuren informeer u via info@liparos.be

In de verkoop en gebruik van natuurverven en oliën heeft Liparos een expertise van meer dan 25 jaar. Voor advies : info@liparos.be.

https://www.liparos.be/nl/producten/natuurverven-en-houtbescherming

Galtane staat voor natuurlijke producten met een geringe impact op de gezondheid van mens en milieu. Een zorgvuldige selectie van de natuurlijke ingrediënten geeft als garantie een uitstekende kwaliteit, een vlotte toepassing en een duurzaam resultaat. 

Vind je het gewenste product van Galtane niet in de webshop ? Vraag het via email info@liparos.be.