Galtane witte Kalkverf ref 8888 ( zuiver natuurproduct)

Galtane

€18.90 - €72.60
(No reviews yet) Write a Review
UPC:
5425014712056
Shipping:
Calculated at Checkout
Adding to cart… The item has been added

Voor een stijlvolle, gezonde leefruimte is Galtane kalkverf een uitstekende keuze !

Bakstenen muren of betonnen schuttingen worden ook mooi en weersbestendig met Galtane Kalkverf !

Galtane kalkverf is een gebruiksklaar product dat bijzonder geschikt is voor de afwerking van muren en plafonds bij een restauratie, een nieuwbouw, renovatie of een opknapbeurt, binnen en buiten. Kalkverf biedt buitengewone technische en esthetische resultaten en staat borg voor een gezonde leefomgeving. De niet afwasbare  kalkverf is een traditionele techniek, geschikt voor vochtige ruimtes zoals bv. kelders, omdat ze de diffusie van waterdamp niet tegenhoudt en zo schimmelvorming voorkomt. De prachtige genuanceerde effecten doen elk huis binnen en buiten eer aan. Extra mat, hoge dekking, neutrale geur. Wanneer de Galtane kalkverf hard is, zal deze nooit gaan schilferen. Galtane Kalkverf is geschikt voor wie gevoelig is voor allergie.

Verpakking : dit 100% natuurlijk product is verkrijgbaar in een verpakking van 1 liter, 5 liter of 10 liter.

Rendement : met 1 liter Galtane kalkverf schilder je ongeveer 6 m², 1 laag gerekend.

Oude verflagen voorbehandelen met Galtane Prime Syl 12 of Granulo Syl.

Bij een te gladde ondergrond is voorstrijken met Galtane Prime Syl 12 (ref 8220) aangewezen, bij een eerder poreuze ondergrond is Galtane Fixeermiddel (ref 8145) een goede voorbehandeling.

Bij het gebruik van Galtane Kalkverf buiten kan een voorbehandeling met Galtane Fixatief, Galtane Fix Syl Gel of Galtane Granulo Syl aangewezen zijn.  

Galtane Kalkverf kan bij Liparos gekleurd worden volgens een heel breed kleurengamma. Wens je gekleurde kalkverf of vind je het gewenste product van Galtane niet in de webshop ? Vraag het gerust.

In de verkoop en gebruik van natuurverven en oliën heeft Liparos een expertise van meer dan 25 jaar. Voor advies : info@liparos.be.

Galtane staat voor natuurlijke producten met een geringe impact op de gezondheid van mens en milieu. Een zorgvuldige selectie van de natuurlijke ingrediënten geeft als garantie een uitstekende kwaliteit, een vlotte toepassing en een duurzaam resultaat.