Galtane Wood Bliss High C ref 4055 : houtbehandeling tegen houtworm, schimmels en insecten en brandvertragend (geconcentreerd natuurproduct)

Galtane

€31.70 - €232.90
(No reviews yet) Write a Review
UPC:
5425014712049
Shipping:
Calculated at Checkout
Adding to cart… The item has been added

Door houtworm aangetast hout efficiënt, langdurig en gezond behandelen, doe je met Galtane Wood Bliss High C. Ook geschikt om constructiehoud brandvertragend te maken.

Galtane Wood Bliss High C is een zeer efficiënte houtbehandeling als bescherming en tegen aantasting van houtworm,schimmels en insecten, preventief en curatief te gebruiken bij restauratie van hout, in dakgebinten, draagbalken…Wood Bliss High C werkt onmiddellijk en wijzigt de houtstructuur door de voedende stoffen in het hout te verwijderen. Zo worden houtkevers en houtzwammen geneutraliseerd. Bewezen doeltreffendheid voor de larven van de huisboktor, termieten en houtzwammen. Wood Bliss High C dringt zeer diep in het hout en door kristallisatie worden de houtvezels versterkt, waardoor gaatjes worden gevuld en aangetaste, verzwakte plekken worden verhard. Door de sterke alkaliniteit verandert de kleur van het hout wel. De werking van het product neemt toe met de tijd. Wood Bliss High C bevat geen insecticide of biocide, is niet toxisch (getest) en is  compleet ongevaarlijk voor zwangere vrouwen, baby’s, mensen met allergieën, zieken,….

Wood Bliss High C kan ook op baksteen of gepleisterde muren gebruikt worden om huiszwam en schimmel efficiënt te bestrijden.

Galtane Wood Bliss High C is plantaardig, bij gebruik en droging komt enkel waterdamp vrij en is dus ecologisch en zonder schadelijke uitstoot.

Wood Bliss High C is een sterk geconcentreerd product :  gebruiksklaar na toevoeging van 3 delen water. Voor de preventieve en curatieve behandeling van 10 m² hout heb je ongeveer 1 liter Wood Bliss  (gebruiksklaar=met water aangelengd) per laag nodig.

Rendement en gebruik : Voor de preventieve en curatieve behandeling van 10 m² hout heb je ongeveer 1 liter Wood Bliss (aanC) per laag nodig. Onverdund aanbrengen met borstel of verstuiver. Gaatjes impregneren, eventueel met een Galtane spuit.

Galtane heeft meer dan 20 jaar ervaring met dit product.

Indien het hout niet mag verkleuren (bij meubels, parket,..) kies voor Galtane HM1 ref 4010.

In de verkoop en gebruik van natuurverven en oliën heeft Liparos een expertise van meer dan 25 jaar. Voor advies : info@liparos.be.

Voor meer info over natuurverf : https://www.liparos.be/nl/producten/natuurverven-en-houtbescherming

Galtane staat voor natuurlijke producten met een geringe impact op de gezondheid van mens en milieu. Een zorgvuldige selectie van de natuurlijke ingrediënten geeft als garantie een uitstekende kwaliteit, een vlotte toepassing en een duurzaam resultaat.