Galtane Wood Bliss ref. 4050 : houtbehandeling tegen houtworm, schimmels en insecten

Galtane

€12.90 - €249.90
(No reviews yet) Write a Review
UPC:
5425014712032
Shipping:
Calculated at Checkout
Adding to cart… The item has been added

Galtane Wood Bliss ref. 4050 : houtbehandeling tegen houtworm, schimmels en insecten

Door houtworm aangetast hout efficiënt, langdurig en gezond behandelen, doe je met Galtane Wood Bliss.

Galtane Wood Bliss is een zeer efficiënte houtbehandeling als bescherming en tegen aantasting van houtworm, schimmels en insecten, preventief en curatief te gebruiken bij restauratie van hout, in dakgebinten, draagbalken…Wood Bliss werkt onmiddellijk en wijzigt de houtstructuur door de voedende stoffen in het hout te verwijderen. Zo worden houtkevers en houtzwammen geneutraliseerd. Bewezen doeltreffendheid voor de larven van de huisboktor, termieten en houtzwammen. Wood Bliss dringt zeer diep in het hout en door kristallisatie worden de houtvezels versterkt, waardoor gaatjes worden gevuld en aangetaste, verzwakte plekken worden verhard. Door de sterke alkaliniteit verandert de kleur van het hout wel. De werking van het product neemt toe met de tijd. Wood Bliss bevat geen insecticide of biocide, is niet toxisch (getest) en is  compleet ongevaarlijk voor zwangere vrouwen, baby’s, mensen met allergieën, zieken,….

Wood Bliss kan ook op baksteen of gepleisterde muren gebruikt worden om huiszwam en schimmel efficiënt te bestrijden.

Galtane Wood Bliss is plantaardig, bij gebruik en droging komt enkel waterdamp vrij en is dus ecologisch en zonder schadelijke uitstoot.

Rendement en gebruik : Voor de preventieve en curatieve behandeling van 10 m² hout heb je ongeveer 1 liter Wood Bliss per laag nodig. Onverdund aanbrengen met borstel of verstuiver. Gaatjes impregneren, eventueel met een Galtane spuit.

Heb je veel product nodig, dan kan je Galtane Wood Bliss High C ref 4055 aankopen . Wood Bliss High C + 3 delen water = Wood Bliss.

Indien het hout niet mag verkleuren (bij meubels, parket,..) kies voor Galtane HM1 ref 4010.

Vind je het gewenste product van Galtane niet in de webshop ? Vraag het via email info@liparos.be.

In de verkoop en gebruik van natuurverven en oliën heeft Liparos een expertise van meer dan 25 jaar. Voor advies : info@liparos.be.

https://www.liparos.be/nl/producten/natuurverven-en-houtbescherming

Galtane staat voor natuurlijke producten met een geringe impact op de gezondheid van mens en milieu. Een zorgvuldige selectie van de natuurlijke ingrediënten geeft als garantie een