Pro clima Intello plus : gewapende intelligente damprem- en luchtdichtingsbaan bij isolatie tussen draagbalken

Pro Clima

€308.31
(No reviews yet) Write a Review
Shipping:
Calculated at Checkout
Adding to cart… The item has been added

Pro Clima biedt betrouwbare oplossingen voor de afdichting van de bouwschil. Bij het thermisch isoleren met ingeblazen cellulose-vlokken, door Liparos uitgevoerd, is luchtdichting essentieel. Door het correcte gebruik van de Pro clima producten kan je energie besparen en bouwschade voorkomen, om thermische isolatie te laten renderen, om koude bruggen en condens te vermijden, ….. Pro clima biedt een intelligente oplossing voor elk probleem van luchtdichting of winddichting,  met een breed gamma producten van een hoge kwaliteit.

Pro clima intello plus is een gewapende intelligente damprem- en luchtdichtingsbaan bij isolatie tussen draagbalken. Intello plus biedt een maximale veiligheid voor de isolatieconstructie en de beste bescherming tegen bouwschade en schimmel. Pro clima intello plus heeft een in elk klimaatbereik werkzame, vochtvariabele diffusieweerstand met meer dan 100-voudige spreiding.

Pro clima intello plus is geschikt voor platte en hellende daken, muur, plafond en vloer, in combinatie met elke vezelisolatie.

Een rol Pro clima intello plus folie is 1,5 m breed en 50 m lang (75 m²).

Voor een uitstekende luchtdichting kan Pro clima Tescon Vana tape of Siga Sicrall 60 en Pro clima Orcon F lijm of Siga Meltell lijm gebruikt worden om Pro clima intello plus luchtdicht te plaatsen.

Liparos is reeds jarenlang gespecialiseerd aannemer van cellulose-isolatie en luchtdichting. Contacteer ons : info@liparos.be of bekijk https://www.liparos.be/nl/producten/thermische-isolatie/cellulose-isolatie