Biotop ecologisch Vlekkenzout en Bleekmiddel 1kg

Biotop

€6.00
(No reviews yet) Write a Review
UPC:
5413525133323
Shipping:
Calculated at Checkout
Adding to cart… The item has been added

Biotop ecologisch Vlekkenzout en Bleekmiddel

Vlekken en geurtjes in je wasgoed verwijder je efficiënt en ecologisch met Biotop Vlekkenzout.

Je kan vervuild textiel inweken met Biotop ecologisch Vlekkenzout en Bleekmiddel of het product toevoegen aan het wasmidel in de wasmachine. Dosering : 1 tot 2 afgestreken eetlepels per wasbeurt. Dit multifuctioneel en geconcentreerd product bevat actieve zuurstof (100 % Natrium percarbonaat). Het vlekkenzout bleekt vanaf 50°C. Gebruik het voor wit en gekleurd wasgoed (kleurvast). Het Biotop Bleekmiddel ontgeurt en verwijdert organische vlekken (gras, bloed, slijk, fruit, wijn…). Het laat wit linnen weer stralen en is ook geschikt voor wasbare luiers.

Biotop Vlekkenzout en Bleekmiddel kan je in de wasmachine toevoegen bij het gebruik van Biotop Vloeibaar Wasmiddel of Galtane O'lin en bij hardnekkige vlekken ook aan Biotop Waspoeder.

Biotop Bleekmiddel bevat geen conserveermiddel en is niet getest op dieren.

Biotop is een familiebedrijf in de Hoge Venen, kleinschalig en Belgisch dus. Ze gaan voor de productie van efficiënte en ecologische schoonmaakmiddelen, wasmiddelen en douchegel/shampoo. Liparos verkoopt alle producten van Biotop, ook de grote verpakkingen. De vloeibare producten van Biotop kunnen in de winkel te Zottegem nagevuld worden.