Galtane O'lin ref 2070: geconcentreerd vloeibaar wasmiddel zonder parfum (hypo-allergeen natuurproduct)

Galtane

€19.90 - €162.90
(No reviews yet) Write a Review
UPC:
5425014710267
Shipping:
Calculated at Checkout
Adding to cart… The item has been added

Een propere was en een proper milieu met Galtane O'lin!

Galtane O'Lin vloeibaar wasmiddel is uiterst doeltreffend en huidvriendelijk, zelfs geschikt voor het wassen van textiel bij een gevoelige huid zoals bij een baby. Het bevat geen parfum.

Galtane staat voor natuurproducten, verf en onderhoudsproducten, met een geringe impact op de gezondheid van mens en milieu. Een zorgvuldige selectie van de natuurlijke ingrediënten geeft als garantie een uitstekende kwaliteit, een vlotte toepassing en een duurzaam resultaat. Galtane ecologische verven verbeteren de binnenlucht, zonder belasting van de buitenlucht.

Galtane O'Lin vloeibaar wasmiddel is een natuurlijk hypo-allergeen wasmiddel. O’lin is ook geschikt voor mensen met allergieën, de gevoelige of problematische huid en babykleertjes. O’lin is al doeltreffend op 30° en kan gebruikt worden voor machine- of handwas. O'lin is zeer geconcentreerd, met 2 liter kan je 65 x een volle wasmachine laten draaien. Galtane O'lin is volledig van plantaardige oorsprong en is niet getest op dieren.

Vind je het gewenste product van Galtane niet in de webshop ? Vraag het via email info@liparos.be.

In het verkopen en gebruiken van natuurverven en oliën heeft Liparos een expertise van meer dan 20 jaar. Voor advies : info@liparos.be.

https://www.liparos.be/nl/producten/natuurverven-en-houtbescherming