Duthoo Special Oil : beschermingsolie voor houten terrassen en tuinmeubelen (natuurproduct)

Duthoo

€34.38 - €74.49
(No reviews yet) Write a Review
Shipping:
Calculated at Checkout
Adding to cart… The item has been added

Uw houten terras of tuinmeubelen decoratief en duurzaam behandeld, met Duthoo Special oil !

Duthoo houtbehandeling  is gebaseerd op natuurlijke oliën en wassen. De terrasolie dringt diep door in het hout en beschermt het van binnen. De was vormt een veerkrachtig, ademend oppervlak en beschermt het hout van buiten. Zo blijft het hout op lange termijn mooi en veerkrachtig. Duthoo producten zijn zuinig in gebruik, gemakkelijk toepasbaar en maken het hout zeer onderhoudsvriendelijk.

Duthoo Special Oil  is bijzonder geschikt om  uw houten terras en tuinmeubelen te beschermen tegen weersinvloeden. Deze transparante olie dringt diep in het hout en verbindt zich duurzaam. Bij renovatie is geen schuren nodig.

Duthoo Speciol Oil is heel vuil- en waterafstotend. Wanneer het product droog is, heeft de olie eveneens een anti-slip-functie.

Duthoo Special Oil is gemakkelijk aan te brengen en het verbruik is zuinig : 1 liter is ongeveer voldoende voor 24 m² per laag.

Zoek je een Duthoo product dat niet via de webshop aangeboden wordt, contacteer ons !

Duthoo produkten en Osmo producten van hetzelfde type zijn van samenstelling gelijkaardig. 

In het verkopen en gebruiken van natuurverven en oliën heeft Liparos een expertise van meer dan 20 jaar. Voor advies : info@liparos.be.

https://www.liparos.be/nl/producten/natuurverven-en-houtbescherming