Galtane Archikal 900 ref 8309 : gewaxte pleister met hydraulische kalk (natuurproduct)

Galtane

€20.80 - €75.80
(No reviews yet) Write a Review
UPC:
5422014713398
Shipping:
Calculated at Checkout
Adding to cart… The item has been added

Geef uw muur een warme uitstraling met deze natuurlijke afwerkingspleister Galtane Archikal 900.

Galtane staat voor natuurverf met een geringe impact op de gezondheid van mens en milieu. Een zorgvuldige selectie van de natuurlijke ingrediënten geeft als garantie een uitstekende kwaliteit, een vlotte toepassing en een duurzaam resultaat. Galtane ecoverf verbetert de binnenlucht, zonder belasting van de buitenlucht.

ArchiKal 900 is een gewaxte pleister met hydraulische kalk. ArchiKal 900 kan er op verschillende manieren uitzien en is een warme plamuur die wordt gekenmerkt door schaduw- en kleureffecten.

Het resultaat zal afhangen van de applicator waarmee het product wordt aangebracht, van een grove korrel tot een zeer fijne korrel die een gladde en gewaxte glans geeft.

ArchiKal 900 staat borg voor een ongeëvenaarde afwerking en brengt uw muren tot leven, dankzij de textuur die één en al zachtheid is voor het oog en ook erg zacht is om aan te raken. Dankzij het uitgebreide kleurenpalet fleurt ArchiKal 900 de sfeer op in een kamer, hotel, restaurant, winkel... En dit zowel in gerestaureerde oude gebouwen als in een modern interieur.

Archikal 900 wordt verkocht in poedervorm en met 1 kg werk je 1 m² af bij een dikte van 1 mm. 

Archikal 900 is in zakken van 2,5 kg en 10 kg verkrijgbaar.

Bij de Galtane Archikal 900 kan  kleurpigment toegevoegd worden om een mooie tint te bekomen. Liparos kan de kleurpigmenten bijleveren volgens uitgebreide kleurenkaarten. Vraag er naar via info@liparos.be.

Vind je het gewenste product van Galtane niet in de webshop ? Vraag het via email info@liparos.be.

In de verkoop en gebruik van natuurverven en oliën heeft Liparos een expertise van meer dan 20 jaar. Voor advies: info@liparos.be.

https://www.liparos.be/nl/producten/natuurverven-en-houtbescherming