Galtane HM1 ref 4010 : houtbehandeling tegen houtworm voor meubels en parket (natuurproduct)

Galtane

€10.80 - €229.90
(No reviews yet) Write a Review
UPC:
5425014712025
Shipping:
Calculated at Checkout
Adding to cart… The item has been added

Galtane HM1  ref 4010 : houtbehandeling tegen houtworm voor meubels en parket (natuurproduct)

Meubels en parket preventief en curatief behandelen tegen houtworm zonder schade aan mens en milieu met Galtane HM1.

Galtane HM1 ref 4010 is een efficiënte houtbehandeling als bescherming en tegen aantasting van houtworm, speciaal voor parket (eik, kastanje,…), meubelen, en alle hout dat om een kleurloze behandeling vraagt. HM1 dringt zeer diep in het hout en door kristallisatie verdwijnen de voedingstoffen voor insecten, schimmels en parasieten uit het hout en worden de vezels versterkt. De werking van het product neemt toe met de tijd. HM1 bevat geen insecticide of biocide, is niet toxisch (getest) en is  compleet ongevaarlijk voor zwangere vrouwen, baby’s, mensen met allergieën, zieken,….

Galtane HM1 is plantaardig, bij gebruik en droging komt enkel waterdamp vrij en is dus ecologisch en zonder schadelijke uitstoot. HM1 is zelfs geschikt voor bijenkasten.

Voor de preventieve en curatieve behandeling van 10 m² hout heb je ongeveer 1 liter HM1 per laag nodig.

Galtane heeft meer dan 25 jaar ervaring met dit product.

Voor een bredere werking en indien de verkleuring van het hout geen probleem vormt, kies voor Galtane Wood Bliss (ref 4050) of Galtane  Wood Bliss High C (ref 4055).

Vind je het gewenste product van Galtane niet in de webshop ? Vraag het via email info@liparos.be.

In de verkoop en gebruik van natuurverven en oliën heeft Liparos een expertise van meer dan 20 jaar. Voor advies : info@liparos.be.

https://www.liparos.be/nl/producten/natuurverven-en-houtbescherming


Galtane staat voor natuurlijke producten met een geringe impact op de gezondheid van mens en milieu. Een zorgvuldige selectie van de natuurlijke ingrediënten geeft als garantie een uitstekende kwaliteit, een vlotte toepassing en een duurzaam resultaat.