Galtane Ontkalker ref 2030 voor huishoudelijk gebruik gebruiksklaar of geconcentreerd(natuurproduct)

Galtane

€7.40 - €202.40
(No reviews yet) Write a Review
UPC:
5425014711004
Shipping:
Calculated at Checkout
Adding to cart… The item has been added

Efficiënt en gifvrij ontkalken van huishoudtoestellen en kalkaanslag wegpoetsen doe je met Galtane Ontkalker!

Galtane Ontkalker is een zeer efficiënt natuurproduct voor het ontkalken van huishoudtoestellen : koffiezet, waterkoker, en voor het reinigen van oppervlakken met kalkaanslag zoals lavabo, bad, toilet, keukenbladen, gootsteen, ....

Galtane Ontkalker elimineert slechte geurtjes in de vochtige ruimtes en in combinatie met Galtane Allesreiniger (ref 2010) is het product aangewezen om beschimmelde oppervlakken zoals muren (na eerst verwijderen van de schimmel en zijn oorzaak) doeltreffend te reinigen. Galtane Ontkalker is een natuurproduct : melkzuur op basis van suikerbiet. Galtane Ontkalker is verkrijgbaar in spray, gebruiksklaar of in 1 l en 5 l of 20l geconcentreerd en te verdunnen met 2/3 water.

Je kan je verpakking van 500 ml ,1 liter of 5 liter laten hervullen in de winkel van Liparos te Zottegem.

Galtane producten die niet in voorraad zijn, kunnen binnen de 8 werkdagen geleverd zijn. Vraag er gerust naar !
 
In de verkoop en gebruik van natuurverven en oliën heeft Liparos een expertise van meer dan 25 jaar. Voor advies : info@liparos.be.

Galtane staat voor natuurlijke producten met een geringe impact op de gezondheid van mens en milieu. Een zorgvuldige selectie van de natuurlijke ingrediënten geeft als garantie een uitstekende kwaliteit, een vlotte toepassing en een duurzaam resultaat.