Pro clima Uni Tape : kleefband voor binnen

Pro Clima

Was: €23.00
Now: €21.85
(No reviews yet) Write a Review
UPC:
4026639016331
Shipping:
Calculated at Checkout
Adding to cart… The item has been added

Kleefkracht met garantie : de Pro Clima Uni Tape kleefband !

Pro clima Uni Tape is een universele luchtdichtingstape voor een duurzame, luchtdichte en betrouwbare verlijming van de overlappingen van damprem- en luchtdichtingsbanen en het luchtdicht maken van voegen. Deze tape voor gebruik binnenshuis is met de hand afscheurbaar. De lijm is waterbestendig. Een rol Uni Tape is 6 cm breed en 30 m lang.

Pro Clima, biedt betrouwbare oplossingen voor de afdichting van de bouwschil. Bij het thermisch isoleren met ingeblazen cellulose-vlokken, door Liparos uitgevoerd, is luchtdichting essentieel. Door het correcte gebruik van de Pro clima producten kan je energie besparen en bouwschade voorkomen, om thermische isolatie te laten renderen, om koude bruggen en condens te vermijden, ….. Pro clima biedt een intelligente oplossing voor elk probleem van luchtdichting of winddichting,  met een breed gamma producten van een hoge kwaliteit.

Zoek je andere luchtdichtings- en dampremmende producten, Liparos verkoopt ook Isocell en Siga producten.. 

Liparos is reeds jarenlang gespecialiseerd aannemer van cellulose-isolatie en luchtdichting. Contacteer ons : info@liparos.be of bekijk https://www.liparos.be/nl/producten/thermische-isolatie/luchtdichting