Duthoo Hardwaxolie voor de houten vloer (natuurproduct)

Duthoo

€24.40 - €106.10
(No reviews yet) Write a Review
Shipping:
Calculated at Checkout
Adding to cart… The item has been added

Een onderhoudsvriendelijke en slijtvaste houten vloer met een natuurlijke uitstraling verkrijg je na een behandeling met Duthoo Hardwaxolie.

Duthoo houtbehandeling  is gebaseerd op natuurlijke oliën en wassen. De olie dringt diep door in het hout en beschermt het van binnen. De was vormt een veerkrachtig, ademend oppervlak en beschermt het hout van buiten. Zo blijft het hout op lange termijn mooi en veerkrachtig. Duthoo producten zijn zuinig in gebruik, gemakkelijk toepasbaar en maken het hout zeer onderhoudsvriendelijk.

Duthoo hardwaxolie is speciaal afgestemd voor houten vloeren, ook voor intensief belopen plankenvloeren of parket. Het oppervlak wordt slijtvast en gemakkelijk te onderhouden met behoud van de natuurlijke uitstraling. Bescherm ook OSB- en kurkvloeren met Duthoo hardwaxolie, zo wordt het oppervlak slijtvast en onderhoudsvriendelijk. Met Duthoo hardwaxolie kan je de natuurlijke kleur van uw onbehandeld hout behouden (1041), beetje aanvuren (1032 satijn, 1062 mat) of wat bijkleuren (1040 wit, 1074 grijs, 1078 palissander,...).Bij onbehandeld hout zijn 2 lagen aangewezen, bij renovatie (vernieuwen van een schoongemaakt oppervlak) is 1 laag veelal voldoende, zonder schuren. Duthoo hardwaxolie is zuinig in gebruik, 1 liter is voldoende voor ongeveer 24m² bij 1 laag.

Voor regelmatig onderhoud is Duthoo Oil Care aangewezen, voor een grondige onderhouds-vernieuwingslaag Duthoo Oil Repair.

Bekijk de productencatalogus van Duthoo !

Duthoo producten die niet via de webshop voorradig zijn , kunnen binnen 8 werkdagen opgestuurd worden. Contacteer ons !

Duthoo produkten en Osmo producten van hetzelfde type zijn van samenstelling gelijkaardig. 

In het behandelen en onderhouden van houten vloeren heeft  Liparos een expertise van meer dan 20 jaar. Voor advies : info@liparos.be.

https://www.liparos.be/nl/producten/natuurverven-en-houtbescherming