Eco Snooze biologisch dekbed gevuld met alpacawol (natuurproduct)

Eco Snooze

€555.00
(No reviews yet) Write a Review
Shipping:
Calculated at Checkout
Adding to cart… The item has been added

Een zalige nachtrust, koel in de zomer en warm in de winter, daar zorgt een bedproduct van Eco Snooze voor.

Eco Snooze is een kleinschalig  Belgisch bedrijf met een grote passie voor alpaca’s en hun wol. Eco Snooze heeft dekbedden, hoofdkussens, matrastoppers,… met alpacawol gevuld. Deze natuurproducten zijn biologisch en hypoallergeen.

Een Eco Snooze dekbed is handgemaakt, van zacht biokatoen , gevuld met 100% zuivere, witte alpacawol. Deze wol biedt een hoog thermisch comfort, verkoelend in de zomer en lekker warm in de winter. Door zijn isolerende werking is alpacawol zelfs 30% warmer dan merinowol. Alpacawol bevat geen lanoline, zodat de huisstofmijt er niet kan in overleven en door de holle vezel is de vulling licht en ademend.Een product met alpaca-wol is heel geschikt voor wie last heeft van Astma en door zijn thermische, verkoelende eigenschappen ook voor wie last heeft van nachtelijk zweten. Het dekbed bevat 2,5kg tot 3kg alpacawol.

Liparos, specialist in non-food natuurproducten, heeft reeds meer dan 10 jaar producten voor gezond slapen in het gamma. Green Sleep, bed-systemen en toebehoren uit natuurlijke materialen met  hoog slaap-ergonomisch comfort : https://www.liparos.be/nl/producten/natuurlijk-slaapcomfort