Galtane Allesreiniger, krachtig en huidvriendelijk schoonmaakproduct en zeep   ref. 2010

Galtane

€12.60 - €183.63
(No reviews yet) Write a Review
UPC:
5425014710953
Shipping:
Calculated at Checkout
Adding to cart… The item has been added

Galtane Allesreiniger, krachtig en huidvriendelijk schoonmaakproduct   ref. 2010

Galtane Allesreiniger, zuiver, efficiënt en biologisch, is uitermate geschikt voor alle wasbare oppervlakten. Dit natuurlijk en huidbeschermend product bevat geen parfum (geen allergische reactie !), is geconcentreerd en zeer voordelig in verbruik. Bij hardnekkige vlekken Galtane Allesreiniger onverdund aanbrengen en laten inwerken.

Toepassingen :

- Keuken : gootstenen, werkbladen en tafels (voor houten oppervlakken combineer met Galtane Carnauba ref 2040), vaatwerk, glazen (uitmuntend), dampkap en friteuse (gebruik Galtane Plantaardig Oplosmiddel ref. 2060 voor hardnekkig vet),…

- Sanitair : badkamer, WC, wastafel, bad, douche

- Ramen (schitterend) en raamwerk

- Vloeren : vernist parket, tegels, linoleum, vinyl,… Voor poreuze vloeren combineer Allesreiniger met Carnauba (zie onder)

- Gereedschap voor tuin, verfrollen, verfborstels, schildersgereedschap (ev. na reiniging met Galtane Plantaardig Oplosmiddel ref. 2060), aquarium…

- Auto, fiets,…

Kortom : alles wat afwasbaar is !

En je kan er ook je handen mee wassen, natuurlijk en huidvriendelijk !

Galtane Allesreiniger ref.2010 + Galtane Carnauba ref 2040 reinigt en beschermt de houten vloer en andere poreuze oppervlakken. Van elk een dopje samen in een emmer lauw water, geeft het ideale schoonmaakproduct om parket, plankenvloer, terra cotta, tegels of andere poreuze vloer te reinigen en te voeden in één behandeling. 

Galtane producten die niet in voorraad zijn, kunnen binnen de 8 werkdagen geleverd zijn. Vraag er gerust naar ! 

In de verkoop en gebruik van natuurverven en oliën heeft Liparos een expertise van meer dan 20 jaar. Voor advies: info@liparos.be.

https://www.liparos.be/nl/producten/natuurverven-en-houtbescherming

Galtane staat voor natuurlijke producten,verf en onderhoudsproducten) met een geringe impact op de gezondheid van mens en milieu. Een zorgvuldige selectie van de natuurlijke ingrediënten geeft als garantie een uitstekende kwaliteit, een vlotte toepassing en een duurzaam resultaat.