Galtane Bindmiddel voor glaceertechniek - fixeermiddel leempleister 100 gr ref 8760(natuurproduct)

Galtane

€26.90
(No reviews yet) Write a Review
UPC:
5425014710229
Shipping:
Calculated at Checkout
Adding to cart… The item has been added

Artistiek gedecoreerde muren  met Galtane bindmiddel voor glaceertechniek en natuurlijke pigmenten !

Galtane staat voor natuurverf met een geringe impact op de gezondheid van mens en milieu. Een zorgvuldige selectie van de natuurlijke ingrediënten geeft als garantie een uitstekende kwaliteit, een vlotte toepassing en een duurzaam resultaat. Galtane ecoverf verbetert de binnenlucht, zonder belasting van de buitenlucht.

Met Galtane bindmiddel voor glaceertechniek kan je kleureffecten aanbrengen via transparantie. Op een gezonde, poreuze ondergrond zoals pleister, behangpapier, kalk of verf zoals de Galtane Eos 2, Caseïne-verf  of Snö kan je wandglazuur aanbrengen. Het Galtane bindmiddel is een poeder, gebruiksklaar na mengen met water, met een rendement van 50 m² wand met 100 gr bindmiddel-poeder. Afhankelijk van  het gewenste effect kan je het product aanbrengen met een handschoen, spons, vod, spalter of....Gebruik natuurlijke pigmenten zoals bv. de poederpigmenten van Galtane om te kleuren. Wil je graag pigmenten bestellen samen met het bindmiddel, dan kan je dit vragen via email : info@liparos.be.

Galtane bindmiddel kan ook gebruikt worden voor het fixeren van leempleister. Hiervoor zijn 2 lagen bindmiddel in water aangewezen.

Een verpakking bevat 100 gr bindmiddel-poeder.

In de verkoop en gebruik van natuurverven en oliën heeft Liparos een expertise van meer dan 20 jaar. Voor advies : info@liparos.be.

https://www.liparos.be/nl/producten/natuurverven-en-houtbescherming