Galtane oliebeits : decoratieve en beschermende olie voor hout binnen en buiten : Valdakaya nieuwe kleur

Galtane

€36.20 - €309.90
(No reviews yet) Write a Review
Shipping:
Calculated at Checkout
Adding to cart… The item has been added

Degelijke houtbescherming voor binnen en bui, decoratief en gebruiksvriendelijk : dat is de Galtane oliebeits !

Galtane Oliebeits, op basis van lijnolie en ricinusolie, is transparant (de houtstructuur blijft zichtbaar) en getint (23 kleuren, zie onder). Buiten gebruikt, beschermt de beits langdurig elke houtsoort tegen verwering door zonlicht, temperatuur-schommelingen, vocht en veroudering.

Oliebeits gebruik je voor ramen, tuinmeubelen, schuttingen, gevelbetimmering, poorten, het tuinhuis, zelfs voor bijenkasten. Binnen beschermt en verfraait de Oliebeits meubelen, speelgoed, raamlijsten,...Als teakolie, vernis voor buiten of tuinbeits is Galtane oliebeits een prima keuze. Deze ecoverf is een echte wonderolie.

Als verduurzaming van steigerhout en thermisch behandeld hout, maar ook op tropische houtsoorten zoals afrormosia, merbau, afzelia, meranti, padoek en iroko is de oliebeits bruikbaar. Ontdek de perfecte Galtane beits voor jouw houten oppervlak !

Galtane Oliebeits is gemakkelijk aan te brengen en zuinig in verbruik. Het rendement is 12 m²  tot 15 m² per liter Oliebeits. Bij sterk zuigende ondergrond, best eerst Galtane Impregnatie met lijnolie (ref. 4060) aanbrengen.

Galtane Oliebeits Valdakaya is verkrijgbaar in  750 ml, 2,5 l en 9 l. Oliebeits Valdakaya kan bij Liparos aangemaakt worden in 750 ml-verpakking, 2,5l-verpakking en 9l-verpakking. Hoeveelheden die op de webshop niet voorradig zijn, kunnen op  vraag in de gewenste kleur aangemaakt en online beschikbaar gesteld worden. De levertijd van de 9-liter-verpakking kan enkele dagen langer zijn.

Oliebeits ref. 7076 Valdakaya is zwart en geeft het hout een eigentijdse elegantie.D

Galtane Oliebeits is in vele kleuren verkrijgbaar.

Voor het reinigen van materiaal, gebruik Galtane Plantaardig oplosmiddel (ref. 2060)

In de verkoop en gebruik van natuurverven en oliën heeft Liparos een expertise van meer dan 25 jaar. Voor advies : info@liparos.be.

Galtane staat voor natuurlijke producten met een geringe impact op de gezondheid van mens en milieu. Een zorgvuldige selectie van de natuurlijke ingrediënten geeft als garantie een uitstekende kwaliteit, een vlotte toepassing en een duurzaam resultaat.