Isocell Timberflex Afdichtingspleister : 200 klevers van 200 mm x 200 mm

Isocell

€0.85 - €154.50
(No reviews yet) Write a Review
UPC:
9120038417210
Shipping:
Calculated at Checkout
Adding to cart… The item has been added

Isocell Timberflex Afdichtingspleister is de ideale klever om de inblaasgaten af te kleven bij het isoleren met cellullosevlokken.

De Isocell Timberflex Afdichtingspleister is zelfklevend en meet 200 mm x 200mm. Een rol Timberflex telt 200 pleisters. Deze stickers zijn ook per stuk te verkrijgen.

De TIMBERFLEX Afdichtpleister is scheurvast, heeft een hoge lijmopdracht met een breed hechtspectrum. Bij uitstek geschikt voor het snel afdichten van inblaasopeningen. De afzonderlijke afdichtpleisters zijn oplopend genummerd.

Om de lucht- en winddichtheid van de buitenkant van het gebouw te kunnen waarborgen, moet het betreffende folie- en plaatmateriaal bij overlappingen, voegen, aansluitingen en doorvoeren duurzaam worden afgedicht. De TIMBERFLEX afdichtingspleister is scheurvast, heeft een royale kleeflaag en een breed hechtingsspectrum.

Gebruik Isocell Airstop Timberflex klevers voor inblaasopeningen in volgende folies: Isocell Airstop Solid SD23, Isocell Airstop Diva+, maar ook bij Siga Majrex200, Siga Maipell 5, Pro Clima Intello+.

Deze uitstekend hechtende Isocell klevers zijn een betere alternatief voor Siga Sicrall 17 cm of Pro Clima Tescon Vana 20 cm. 

Isocell heeft een breed gamma luchtdichtingsproducten en luchtdichtheidssystemen

Liparos heeft veel expertise in luchtdichting en het  inblazen van Isocell Cellulosevlokken. Contacteer ons voor plaatsing of advies.