Isocell Airstop Solid SD23 : gewapende luchtdichte folie als damprem; rol 1,5m x 50 m (75m²)

Isocell

€160.54
(No reviews yet) Write a Review
Shipping:
Calculated at Checkout
Adding to cart… The item has been added

Isocell Airstop Solid SD23 wordt gebruikt voor de luchtdichting van een hellend dak, een plat dak, een wand of een plafond; in nieuwbouw of renovatie. Deze folie wordt enkel binnen gebruikt.

Isocell Airstop Solid SD23 is draad-versterkt, vormvast en erg scheurvast. Dit maakt het kierdicht aanbrengen gemakkelijker.

Een rol Isocell Solid23 is 1,5m breed en 50m lang, 75 m².

Isocell Airstop Solid SD23 is een gewapende, luchtdichte folie als damprem waartegen je cellulose-vlokken kan inblazen. 

Als dampscherm zorgt de folie ervoor dat er in de winter geen condens in de isolatie komt, in de zomer dat damp niet in de isolatie dringt. De vochtregulerende werking van deze klimaatfolie of slim dampscherm is alleen gegarandeerd als de luchtdichting volledig is. Overlappingen van de folie worden luchtdicht afgekleefd, naden en kieren zorgvuldig gedicht.

Maak gebruik van Isocell Airstop Flex kleefband, Isocell Elasto kleefband en Isocell Sprint lijm om de Isocell Airstop Solid SD23 correct en luchtdicht te bevestigen.

Deze folie is niet geschikt voor constructies die dampdicht zijn zoals gebitumeerde of metalen dakbedekking of groendaken. Gebruik voor een dampdichte constructie Isocell Airstop Diva+

Isocell Airstop Solid SD23 is een goed alternatief voor Pro Clima Intello+.